Angående den där korvstroganoffen...

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag skrattade mest i och för sig..

Jo i tisdags skulle ju jag göra korvstroganoff. Detta har jag ju gjort många gånger förut så jag var ju inte direkt nervös om det skulle bli bra eller så.. Men i allafall.. det första som gick snätt var korven. Ja ni vet när man tar en liiiten smakbit för att det liksom är falukorv. Då känner jag bara äckelsmak av någon krydda. Så detta var alltså inte den korven vi brukar köpa. Eller brukar och brukar.. när vi väl köper den i allafall.

Detta var icas falukorv och jag vet inte om det bara är jag, men jag kunde verkligen inte föreställa mig hur den skulle smaka gott bara för att jag lagade den..

Men jag lagade korven i små kuber/stänger. Kanske mitt undermedvetna spelade mig ett spratt där. Allt blev typ bränt. Lök också. Men detta tänkte inte jag på och hällda på vätskan jag skulle ha och allt annat. Först då hajjar jag till när jag ser dem här svarta små förkolnade lökbitarna som ligger och flyter uppe på ytan. Och vänta nu, det är inte rött i min panna utan typ smutsbrun.. Sambon sa att de säkert gick och äta, men jag sa att jag inte äns vågade smaka. Och då sa han att det kanske luktade lite för mycket sot! Haha, så det blev helt enkelt ingen korvstroganoff...

Men tur var väl de. för korven hade ju säkert ändå bara smakat skit.

Veckomatsedel vecka 3

Måndag: Köttgryta på fläskkött.

Tisdag: Korv stroganoff (korven är inte helt LCHF, men den är ju inte en potatis i allafall!)

Onsdag: Kycklingfilét och grekisk sallad med fetaost.

Torsdag: Ostomelett i ugn och stekt fläsk

Fredag: Någonting med torsken som ligger i frysen..

Lördag: Matig sallad med kräftstjärtar mm.

Söndag: - ? - uppdaterar när jag listat ut :P

RSS 2.0